ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Ανεστίδης Ευάγγελος με έδρα τον Λαγκαδά-Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην επεξεργασία ξυλείας, κατασκευής και εμπορίας παλετών.  Η πολυετής πείρα σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, είναι ο λόγος που οι πελάτες της, την εμπιστεύονται και την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Στη μακροχρόνια πορεία της, έχει συνεργαστεί με εταιρείες οι οποίες είναι πρωτοπόρες στον τομέα τους, ικανοποιώντας κάθε απαίτησή τους τόσο στο χώρο του χονδρικού όσο και του λιανικού εμπορίου.
Στον αποθηκευτικό της χώρο συνολικού εμβαδού 15.000 τ.μ. θα βρείτε παλέτες κάθε ειδικής κατασκευής, ευρωπαλέτες καινούριες και μεταχειρισμένες καθώς και πλαστικές.

Επιπλέον παροχές της επιχείρησης είναι τα παλετοκιβώτια, οι σκεπές, τα κιόσκια, οι πέργκολες, τα ξύλινα σπίτια, τα χειροποίητα έπιπλα, η διακόσμηση χώρων αλλά και ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
Η συνέπεια, η διάθεση για εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα, αξίες που αποτέλεσαν την φιλοσοφία του ιδρυτή της, εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν τις σχέσεις της με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

0 +
Τύποι Παλετών
0
τ.μ Εγκαταστάσεις
0 +
Πελάτες
0 +
Σύχρονα μηχανήματα

ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ & ΜΑΚΡΥΧΡΟΝΙΕΣ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ